Sfaturi

Cum să alegi fereastra de mansardă potrivită

Fereastra de mansarda Velux

Fereastră cu operare în partea de jos sau de sus?

Ferestre de mansardă cu bară de operare în partea de sus
Bara de operare din partea superioară permite deschiderea şi închiderea facilă a ferestrei, chiar dacă ai amplasat mobilier dedesubtul ei. Recomandate pentru montaj la înălțime mică, cu parapet de până la 130 cm.

Ferestre de mansardă cu mâner în partea de jos
Mânerul din partea de jos îţi permite să deschizi fereastra spre exterior şi oferă o imagine panoramică. Îţi recomandăm să nu amplasezi mobilier în spaţiul de sub fereastră. Recomandate pentru montaj la înălțime mare, pentru parapeţi între 130 şi 150 cm.

Fereastră de mansardă manuală sau cu telecomandă?

Acționează fereastra de mansardă de la distanţă
Dacă fereastra de mansardă este amplasată la înălțime sau dacă îți doreşti un confort maxim, fereastra de mansardă VELUX INTEGRA® acționată cu telecomandă este alegerea potrivită. Fereastra are inclusă o tabletă de control cu ecran tactil, iar tu poți controla atât fereastra cât şi accesoriile (rulourile şi roletele) din orice loc din casă. Alege între o fereastră VELUX INTEGRA® cu acționare electrică sau cu motor solar (nu necesită cabluri electrice).

Îţi faci griji pentru zgomotul cauzat de ploaie?

Reduce zgomotul cauzat de ploaie cu 50%
Cu toţii visăm la un somn odihnitor pe timp de noapte, iar prin cercetări şi un design inovativ, echipa noastră de specialişti în acustică a dezvoltat o fereastră de mansardă inovativă. Cu această fereastră zgomotul produs de ploaie este redus cu 50% în comparaţie cu fereastră de mansardă VELUX standard. Fereastra nu se află în stoc dar este disponibilă la comandă specială. Pentru detalii cu privire la ofertă de preț și termen de livrare, te rugăm să ne contactezi.

Balcon sau acoperiş terasă?

Păşeşte afară şi bucură-te de privelişte
Deschide-ţi spaţiul din mansardă şi lasă mai multă lumină şi aer proaspăt înăuntru cu balconul CABRIO® sau cu sistemul VELUX pentru ieșire pe terasă. Aceste soluţii uimitoare oferă acces la exterior într-un mod unic, specific VELUX.

Una sau mai multe ferestre de mansardă?

Bucură-te de mai multă lumină cu mai multe ferestre de mansardă
Mansarda nu este completă fără o priveliște către oraș și împrejurimi. Combină mai multe ferestre de mansardă pentru un impact vizual puternic și pentru o cameră invadată de lumină naturală, cu aer mereu proaspăt și curat. Vei rămâne uimit de rezultat!

Ferestre de mansardă VELUX care nu necesită întreținere

Finisaj alb – fără curățare sau revopsire
Spre deosebire de ferestrele din PVC, aceste ferestre au strat unitar de poliuretan alb, fără îmbinări, fiind turnat dintr-o bucată, care protejează miezul de lemn. Astfel, creceveaua și tocul ferestrei sunt rezistente la umiditate și la praf, iar colțurile rotunjite nu acumulează umezeală, praf sau murdărie, pentru că nu au îmbinări. Recomandate atât în băi şi bucătării cât și în încăperile unde se doreşte un aspect alb, curat, impecabil.

Economisești energie

Izolare termică excelentă, eficiență energetică maximă
Datorită profilelor mai înguste, a măririi suprafeței vitrate și a noii și inovatoarei tehnologii de termoizolare VELUX ThermoTechnology™, ferestrele de mansardă din noua generație aduc mai multă lumină şi căldură în căminul tău ca niciodată. Utilizăm doar materiale cu performanţe crescute în construcţia ferestrelor, care astfel îmbunătăţesc gradul de izolare şi etanşeitate.

Poţi îmbunătăţi bilanţul energetic al mansardei tale şi dacă alegi unul dintre modelele de geamuri izolatoare, cu performațe ridicate, disponibile pentru toate tipurile noastre de ferestre de mansardă. Vei avea posibilitatea de a selecta un astfel de geam la configurarea propriei ferestre de mansardă VELUX.

Ferestre de mansardă cu funcţii speciale

Oferim o gamă vastă de ferestre de mansardă VELUX cu funcţii speciale: fereastra pentru case pasive, fereastra pentru ieșire de urgență, fereastra pentru evacuarea fumului, ieșiri pe acoperiș pentru spații nelocuite, etc. Vezi gama completă de ferestre