Suport

Garanție

Fereastra de mansarda Velux

Grupul VELUX a revoluționat conceptul de fereastră de mansardă. Astăzi, suntem cunoscuți pentru abilitatea noastră de a dezvolta produse de înaltă calitate, care definesc standardele industriei. Timp de peste 75 de ani ne-am dedicat misiunii de a produce ferestre de mansardă care sunt sinonime cu calitatea şi fiabilitatea. Angajamentul nostru faţă de tine nu se încheie, însă, odată cu montarea ferestrei tale de mansardă.

Garanție extinsă pentru ferestrele acoperite cu poliuretan

Modelele GLU și GGU beneficiază de o garanție extinsă de 15 ani, garanție care acoperă spargerea profilurilor de poliuretan și a elementelor de feronerie.

Pentru ferestrele de mansardă VELUX din lemn

Ferestrele tale de mansardă VELUX din lemn sunt susţinute de o garanţie de 10 ani. Tunelurile solare, ramele de etanșare și produsele de montaj au tot 10 ani garanție.
Te rugăm să citești termenii și condițiile acordării garanţiei pentru detalii complete

Pentru roletele exterioare și rulourile exterioare parasolare electrice/solare VELUX

Roletele exterioare, rulourile exterioare parasolare electrice și solare, ieșirile pe acoperiș model GVK beneficiază tot de 5 ani garanție.
Află toate informațiile cu privire la termenii și condițiile acordării garanției în certificatul de garanție.

Pentru rulourile VELUX

Rulourile decorative și jaluzelele VELUX, dar și rulourile parasolare manuale beneficiază de o garanţie de 3 ani. Află toate informațiile cu privire la termenii și condițiile acordării garanției în certificatul de garanție.